Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Mon Sep 16, 2019 5:17 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 3:08 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 11, 2018 6:13 am
Posts: 1
Been using iBank for years. New Mac last week so time for new banking App,
Found this gem a few days ago, early but love it.
I imported all my accounts...easy peasy.
Now I want to import transactions from my banks QIF files. Some transactions I have entered manually, some I did not.
How while CBP handle the duplicates when it sees them?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Dec 11, 2018 4:29 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 20, 2009 8:27 pm
Posts: 290
Location: Norwich, England
It depends. Usually CBPro will recognize duplicate entries and not import them. There will be a check box for you to decide whether to import individual transactions or not. The only way to be sure is to test it out.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group