Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Mon Apr 06, 2020 2:30 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 8:14 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 23, 2005 1:24 pm
Posts: 11
Location: Sauquoit, NY
When will CB allow us to report on muti-accounts?
I spend from two checkbooks on groceries. It is a pain to have to merge data.

This is preventing me from purchase.

Thanks

Frank


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 8:34 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 27, 2005 10:46 am
Posts: 33
Location: Ohio
frocco wrote:
When will CB allow us to report on muti-accounts?
I spend from two checkbooks on groceries. It is a pain to have to merge data.


Just curious - before you looked at CB did you use an application that would allow you to do a report on more than one account?

I had Quicken for many years and despite all the upgrades and hype I never found a way to do a report on more than one account. Accounting wise that could really get complicated IMHO.

_________________
Wayne Dreier

Using OS X 10.5.1


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 4:45 am 
Offline

Joined: Fri Dec 23, 2005 1:24 pm
Posts: 11
Location: Sauquoit, NY
When I said more than one account, I mean that if I spend 40.00 on food in account 1 and 50.00 on food in account 2.

My cash flow report will show 90.00 for food.
Money, Moneydance, quicken all do this.

in CB, I have to run two reports and total the results manually.


HTH

Frank


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 7:13 am 
Offline

Joined: Sat Aug 27, 2005 10:46 am
Posts: 33
Location: Ohio
frocco wrote:
When I said more than one account, I mean that if I spend 40.00 on food in account 1 and 50.00 on food in account 2.

My cash flow report will show 90.00 for food.
Money, Moneydance, quicken all do this.

in CB, I have to run two reports and total the results manually.


That's exactly what I understood. I'm glad to see that you were able to get Quicken to do this because I never was able to do it. I'm not familiar with the other two apps.

I guess I just never expected CB to do this since it is not designed to handle budgeting processes for all of ones finances.

_________________
Wayne Dreier

Using OS X 10.5.1


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group