Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Mon Apr 06, 2020 2:48 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 3:22 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 25, 2006 2:29 pm
Posts: 2
Location: West Central Florida
I just started using CheckBook and am trying to import my quicken account into CheckBook. So I go to the, "Import Options", and check all that I need to check and I click, OK and a window comes up that says at the top, "Importing From: Quicken 2004.

NOTHING HAPPENS - - -

I would really appreciate some suggestions with this as importing my Quicken files would be very helpful -- I must be doing something wrong.

:cry:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 3:47 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 25, 2006 2:29 pm
Posts: 2
Location: West Central Florida
Hello All --

Figured it out

THANKS! :roll:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group