Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Wed Dec 11, 2019 8:45 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 06, 2008 2:33 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 06, 2008 2:31 pm
Posts: 1
Audiobooks don't play back on my iPhone. They start to play for a couple of seconds, then they pause. Connecting the iphone to my Prius sound system through the headphone jack. Tried it with two iphones with the same result. It does work with headphones and on my Bose Dock through the dock connector.

Any thoughts? Using Audiobook Builder 1.0.10.

iMac running 10.5.4


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 11:31 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Thu May 19, 2005 12:19 am
Posts: 532
Location: Prescott, WI, USA
It could possibly be a bad connection in some part of the link between the iphone and the Prius, since it works using headphones or the Bose dock. When the iPhone or iPod touch think the headphone jack cord has been unplugged, it will automatically pause. If a faulty connection was making an on/off connection, it could make the iPhones think they are being unplugged from the headphone jack. You may want to try a different cable to connect your iPhone to your car.

_________________
Randy Knoble
Splasm Software
www.Splasm.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 10:37 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 08, 2008 10:26 pm
Posts: 2
I have the exact same problem on my iPhone - I don't know if it was the latest iPhone upgrade (2.0.2) or the latest version of Audiobook Builder (1.1.10) but about mid-August my iPhone was no longer able to play Audiobook files - it starts, stutters after a few seconds and then nothing. The book files work fine in iTunes and also on an iPod, ,just not on my iPhone.

I saw the post below on August 21 on Splasm's forum and I keep coming back, hoping to see the fix but nothing yet. Is this something that is being worked?

Couple of reports already from iPod touch users who've just upgraded to firmware 2.0.2 letting us know that only the last Part of their multiple Part Audiobooks are playing properly now. We've duplicated the issue with a 64Kbps/32kHz/mono test file 12 hours in length here and we're about to test on an upgraded iPhone 3G. Stay tuned, answers are coming.
_________________
Keith Gugliotto
Primordial Sea Captain
Splasm Software
http://www.splasm.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group