Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Fri Dec 06, 2019 11:01 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Multiple instances
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 5:46 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2008 5:42 pm
Posts: 3
Hello, could someone please tell me how I can have multiple ABBs running? I can see suggestions that it can be done, but I sure can't find how to do it :cry: When I try to launch a new process it just focuses on the one currently building.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Multiple instances
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 6:02 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 13, 2006 11:52 am
Posts: 56
Location: Nether-lands
simply duplicate the application, and start both and make sure that you use a different project file for each application.

_________________
-153957 Photography-


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Multiple instances
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 6:04 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2008 5:42 pm
Posts: 3
Thanks!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Multiple instances
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 7:10 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2008 5:42 pm
Posts: 3
Hmm, two instances running causes it to ignore the maximum part length. The prefs show 3 hours, yet the build summary says it was make only two parts for a length of over 13:30 hours. No matter what I set the maximum length to, the parts remain the same. It works as expected for a single process. Where can I get the source? This should be simple enough to fix.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Multiple instances
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 11:48 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Wed May 18, 2005 11:19 pm
Posts: 537
Location: Here and There
We haven't been able to duplicate this here with two instances running simultaneously. Our test Project is just shy of 12 hours in length with 17 Chapters. Note that setting the Maximum Part Length in one instance won't directly affect the other because Audiobook Builder's preferences aren't (usually) saved to disk until the application quits. In our test we simply visited the preferences in each instance, changed the Maximum Part Length to 3 hours and made sure the number of Parts in the Finish section changed as expected. In your case I'd make sure you visit the preferences in both instances. It might also help to know that Parts are not cleanly separated at exactly the Maximum Part Length intervals. Instead, they're constructed between the original files/tracks added to your Project. That means if you have a Project with 4 5-hour files and a Maximum Part Length setting of 3 hours you will get 4 5-hour Parts, separated at the points between each of the original 5-hour files.

_________________
Keith Gugliotto
Primordial Sea Captain
Splasm Software
http://www.splasm.com

Follow us on Twitter!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group